Foldemadrasser – et fantastisk multimøbel

Foldemadrasser er et populært møbel rundt omkring i de danske hjem. Især hos børnefamilierne er de i høj kurs, hvor de multifunktionelle madrasser opfylder mange behov.

Pris og kvalitet

Multimadrasserne fås i mange forskellige størrelser og kvaliteter, men al erfaring viser, at pris og kvalitet hænger sammen. Man kan finde dem i et forholdsvis lavt prisleje i butikker som Jysk og Bilka, mens luksus varianten af foldemadrassen kommer fra det danske mærke by KlipKlap, som er 3-4 gange så dyre.

De er væsentlig dyrere end de billigste, men til gengæld får man også noget for pengene. By KlipKlaps foldemadrasser er kendetegnede ved stor funktionalitet kombineret med stilfuldt design og meget høj kvalitet. De er lavet af øko-certificeret koldskum og betrukket med møbelstof i en kraftig og enorm slidstærk kvalitet. Skummet i madrassen falder ikke sammen, og stoffet er nemt at holde rent.

Vi anbefaler: Klipklap 3 fold – det bedste køb ifølge os!

De mange funktioner

Det praktiske ved foldemadrassen er, at man kan folde den ud på gulvet, når der er brug for en madras, men når man ikke skal bruge den mere, kan man folde den sammen igen, og så fylder den ikke specielt meget.

Af andre funktioner multimadrassen fra by KlipKlap kan have, kan nævnes gæsteseng, sofa, rutsjebane, en lille trappe, tunnel, hyggekrog, tumlemadras, og der er sikkert mange flere. Multimadrassen kan hurtigt blive husets yndlingsmøbel, og det gælder især, hvis man har lidt pladsmangel. Børnene elsker madrasserne, og man kan få mange gode stunder med sine børn ved at tumle med dem, lave kolbøtter, sidde stille og læse en historie eller ligge og tegne.

Desuden er det også ekstremt bekvemt, at man kan tilbyde overnattende gæster en soveplads, uden at man skal have en stor gæsteseng til at stå og fylde en masse i hverdagen.

Multimadrassen udvikler børns motorik

Undersøgelser viser, at børn med god motorik har et øget selvværd, og de er også bedre til at indgå i sociale relationer. For at give dine børn de bedste forudsætninger for at udvikle motorikken, er det en god ide at tumle med dem hver dag og give dem mulighed for fysisk udfoldelse. Udviklingen i dag går desværre i retning af, at børn bliver dårligere og dårligere motorisk, da de har for mange inaktive timer foran computer og fjernsyn, så det er et vigtigt fokuspunkt for at skabe trivsel hos dine børn.

Med foldemadrassen får du et godt værktøj til at udvikle dine børns motorik og dermed give dem nogle gode forudsætninger for trivsel igennem barndommen. Man kan bruge den til at tumle med forældrene, trille og hoppe på, slå kolbøtter og meget mere. Bare det at gå på sådan en madras træner balancen samt muskler og led i fødderne. Selv fra børnene er helt små, kan de øve sig i at kravle, og det kan gøres både op og ned ad bakke afhængigt af, hvordan man folder madrassen. Man kan også folde madrassen til en lille trappe, så man kan træne både balance og koordination, eller folde den til en tunnel, som børnene elsker at kravle igennem. Sådan en tunnel kan også bruges som en hemmelig hule ved at lukke enderne af med et tæppe, og så kan de små rigtig gemme sig for mor og far og hygge sig. Multimadrassen kan også laves om til en lille rutsjebane, som børnene glider lige så stille ned ad. Dette er til stor underholdning for børnene, og samtidig udfordrer det dem motorisk. Her kan du læse mere om den kedelige udvikling af børns motorik på Politikken.dk
Der er en grund til at foldemadrasserne også bliver kaldt multimadrasser, da listen af funktioner nærmest er uendelig. De er meget anvendelige i stort set alle familier, så det er bare at finde ud af, hvilken madras der skal købes. Når først den er kommet inden for i hjemmet, er den ikke til at undvære.

Vil du vide endnu mere om foldemadrasser, så anbefaler vi Foldemadras.dk