Tv bord med hjul – Møbel til fladskærmen

Mange vælger et tv bord med hjul, da det er en fleksibel løsning, som giver mulighed for at flytte tv’et med rundt  til den position hvor man ønsker det, eller gemme det væk, hvis man ikke ønsker at det skal være iøjnefaldende.

Har du allerede et møbel du er glad for, så er det også muligt selv at montere fire hjul på, og på den måde få den ønskede fleksibilitet.

Reklame

Der findes en masse lækre tv møbler med hjul, og vi har udvalgt nogle som vi gerne vil anbefale til vores læsere.

Elegant tv bord med to sorte stoflåger

Ønsker du et tv bord i super kvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med designet, så er DKS 120 tv-bordet måske noget for dig. Med sin tidsløse stil vil dette passe perfekt i ind i stuen mange år frem. Produktet er gennemtænkt på mange måder, bl.a. er det sorte på lågerne et felt lavet af stof, så man kan benytte fjernbetjeningen igennem lågen, så man undgår det klassiske problem, med at man hele tiden skal have en låge åbent for at kunne styre sit elektronik.

Fakta:

  • Bredde: 120,4 cm
  • Højde: 35,4 cm (uden hjul)
  • Dybde: 42,8 cm

Se prisen på DKS 120 hos TVBORD.dk

TV bord i lys komposit træ

Leder du efter et simpelt tv bord til en fornuftig pris, så kan vi anbefale denne klassiker med to skuffer og to hylder, holdt i et naturligt look. Her er plads til at man kan gemme lidt væk, og samtidig have sin medieafspiller og lignende stående fremme.

Fakta:

  • Dybde: 35
  • Højde 53,60
  • Bredde 120

Se pris hos luxoliving.dk

Kaare design tv bord i hvidt

Et lækkert tv bord holdt i stilrent hvidt, så det passer ind i de fleste hjem. Med den simple opbygning med to rum, så er der masser af plads til en soundbar eller en centerhøjtaler, og en medieapiller, playstation eller hvad man ellers har af teknisk udstyr. Ligesom alle de andre modeller i denne artikel, så har tv bordet hjul, og kan nemt flyttes hen til den ønskede position.

 

Se pris på Fits Soundbar og tv bord hos tvbord.dk

Råt tv møbel i industrielt look

Er du på jagt efter et unikt tv bord i et råt look, så er dette måske noget for dig. Det industrielle design er noget der er meget populært i tiden, og med sine store størrelse er der også plads til en masse. Møblet har to dobbelt låger med glas hvilket holder støvet væk, og i hvert skab er der en hylde, så pladsen bliver udnyttet optimalt.Bordet har små hjul under benene, hvilket gør at det er let at flytte.

Alt i alt et fedt tv bord der passer til de flestes behov.

Fakta:

  • Bredde: 160 cm
  • Diameter: 40 cm
  • Højde: 56 cm

Teknisk rådgivning

Vi har udelukkende haft fokus på det æstetiske i denne artikel, har du spørgsmål eller af mere teknisk karakter, eller ønsker du rådgivning om hvilket tv eller hvilken tv pakke du skal vælge, så kan vi anbefale tvudbydereidanmark.dk